Papallona

Motorrijden / 4x4 rijden

Motorrijden / 4x4 rijden
Het betreft een fantastisch gebied waar onze aangeboden locaties zich bevinden om zowel off road te rijden als via verharde bergweggetjes. Er is weinig verkeer, veel bochten, flinke hoogteverschillen en wijdse uitzichten over prachtige natuurgebieden. Met deze ingredienten garanderen we je een onvergetelijke rij-evaring.
Wij komen er al jaren en zijn iedere keer weer onder de indruk.
Informatie over routes is ter plekke beschikbaar. Tevens zijn de gastvrouw en gastheer graag bereid te adviseren over de mooiste routes en bezienswaardigheden.

Motorreis onder begeleiding.
Jaarlijks in mei is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een motorreis van 1½ week onder onze begeleiding over onverharde paden. De reis zal beginnen in Lleida en van daaruit naar drie andere locaties in de Pyreneeën, waarvan er twee in deze website worden beschreven. Vanuit die locaties zullen dagtochten worden ondernomen. Hierdoor ben je ’s avonds weer op dezelfde locatie als de dag ervoor waardoor je niet met al je bagage hoeft te rijden en je vrij bent om te bepalen wanneer je een dag niet mee wilt om je motor en/of jezelf op te knappen.
Onderdelen van het reisprogramma zijn:

  • een rit waarbij je gedurende vier uur via een rivierbedding naar een klooster rijdt om daar uitgebreid op z’n Spaans te eten.
  • lange tochten over de hoge bergen van Andorra
  • kale ski-pistes en eventueel sneeuw voor de ultieme uitdaging
  • pistes midden in de natuur met mooie vergezichten
  • lekker eten en drinken.

Meer informatie hierover is te verkrijgen bij de kontaktpersonen van Papallona.