Papallona

Cal Paller

CAL PALLER is een landhuis uit de 18e eeuw, liggend op een hoge rots (1300 m) midden in een uitzonderlijke streek ten zuiden van Andorra en La Seu d'Urgell (klik hier voor een overzichtskaart) . Het landhuis is compleet gerestaureerd, maar de muren stralen nog steeds een leven uit dat herinnert aan de geschiedenis van de Valle de la Vansa.

Het doel van de gastheer (Pep) is het samenbrengen van de indrukken die je opdoet tijdens jouw verblijf in een landhuis en het genieten van de natuur in zijn oorspronkelijke vorm.
Pep is Spanjaard waardoor je echt het gevoel hebt dat je tijdens je verblijf in het buitenland bent.
Deze vorm van toerisme valt in de categorie van kleinschalig, duurzaam, eco-toerisme, agro-toerisme (rural) en parador.

Ze beschikken over vier dubbele kamers en 2 duplex kamers.
Alle kamers zijn uitgerust met verwarming, TV, badkamer, prachtig uitzicht en toegang naar buiten.

Geniet met Pep's keuken van de meest traditionele smaak van de Valle, ondertussen proevend van speciaal geselecteerde wijnen en een diversiteit aan bijzondere theesoorten. Ontspan in de ontvangstkamer voor de openhaard, ruik de geuren van de tuin of mijmer weg terwijl je van de zon geniet op het terras met wijds uitzicht.

El Valle biedt buitensport activiteiten zoals skiën, langlaufen, wandelen, fietsen, zowel met mountainbike over onverharde paden (MTB en ATB) als met racefiets over verharde weggetjes, motorrijden, of met de auto over overharde pites (4x4 en 4wd) of over verharde slingerende weggetjes door de uitgestrekte ruige natuur van de Spaanse Pyreneeen met wijdse uitzichten. Hier kun je nog genieten van echte rust.

Tevens is er een uitgebreid cultuuraanbod (o.a. kerken, Romaans erfgoed, het museum van de Trementinaires de Tuixen en de betovering van het dorp van Gosol).

Tot slot raden wij je aan om de verschillende ambachtelijke producten van deze regio te proeven.

Boeken bij Cal Paller via Papallona levert u 10 % korting op!

Voor prijzen en reserveren, zie prijzen.

Voor meer foto's en uitgebreide informatie kijk op de website van Cal Paller.